Fodboldbrag på de bonede gulve

De rivaliserende Brøndby og FC København har spillet utallige mindeværdige opgør. Men hvilken er klub er den stærkeste uden for grønsværen og inde på direktionsgangene?

Perspektiverne
Begge kamphaner befinder sig netop nu i en af deres værste kriser nogen sinde uden for fodboldbanen. Men mulighederne for på sigt at skabe en fornuftig forretning eksisterer fortsat.

Især Parken lider dog fortsat under finanskrisen og kan derfor ikke foretage investeringer de kommende år uden at få et godkendende stempel fra Nordea. Det italienske ferieprojekt og selskabets kommende multiarena er begge i overhængende fare for at blive droppet som følge af den trængte økonomiske situation, og det næste stykke tid handler alt om, at få gælden nedbragt.

Perspektiverne for Brøndby er ligeledes en smule fastlåste, men omvendt er selskabet ikke i samme grad som Parken plaget af en gæld. Nordea er ligeledes her den bestemmende bank, men snoren er ikke helt så kort som på Østerbro.

Med storsponsoren Jesper Nielsens mange millioner i ryggen er der rig mulighed for at udbygge den snævre forretningsmodel, men det kræver naturligvis en ny direktion, der får den rette opbakning fra bestyrelsen og ikke mindst Per Bjerregaard.

Brøndby vinder en samlet 3-2 sejr