FLSmidth vinder aluminaprojekt i Indien

FLSmidth har vundet en ordre til et aluminaprojekt i Indien til en værdi af 100 mio. kr.


Ordren kommer fra Anrak Aluminium i Indien på et kalcineringsanlæg baseret på gassuspension. Udstyret skal leveres til Anraks nye aluminaraffinaderi som får en kapacitet på 1,5 mio. årstons og som skal opføres 65 km fra byen Visakhapatnam i den østindiske stat Andhra Pradesh.

Det oplyser selskabet.

Ordren lyder på konstruktion, ingeniørarbejder og tilsyn med hele leverancen. Udstyrsleverancerne omfatter en suspensionskalcinator, lagerudstyr til hydrat, vakuumfiltre, posefiltre, transportbånd og materialehåndteringsanlæg til to siloer som hver rummer 25.000 tons.

FLSmidths projektcenter i Indien står for det indledende ingeniørarbejde samt for koordinering og afvikling af ordren. Det indiske projektcenter har samlet et globalt hold af FLSmidth-specialister udstyret med den bedstmulige teknologi for at kunne levere en "One Source, One Partner" løsning til Anrak Aluminium.

Det er den fjerde indiske kontrakt på kalcineringsanlæg til gassuspension, som lander hos FLSmidth inden for de seneste fire år.(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )