Fitness World pumper sig op til børsnotering i 2018

Danmarks største fitnesskæde, Fitness World, skal børsnoteres i 2018, men inden da skal omsætningen nå 2 mia. kr. om året.

Arkivfoto. Landets største fitnesskæde afventer retningslinjer før åbning. Fold sammen
Læs mere
Foto: peter helles eriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største fitnesskæde, Fitness World, skal børsnoteres i 2018, men inden da skal omsætningen nå 2 mia. kr. om året. Det er ambitionen fra topchef Per Lyngbak Nielsen, der siden 2008 har kunne se antallet af medlemmer i FitnessWorld blive fordoblet til 400.000.

Det skriver dagbladet Børsen.

- Hvis vi ser fire år frem i tiden, er mange ting mulige. Og der betragter vi en børsnotering som et seriøst alternativ. Jeg synes, at det på mange måder vil give mening og være interessant både i forhold til at skaffe finansiering og få nye ejere med om bord, udtaler Per Lyngbak Nielsen, adm. direktør i Fitness World, til dagbladet Børsen.

Fitnesskæden skal dog inden en børsnotering have gevaldigt vokseværk. I april annoncerede kæden sine planer om, at åbne centre i Tyskland i efteråret af 2014. Per Lyngbak Nielsen vil nemlig ikke blot være en parentes på kurslisten, men en stor spiller. Det kræver ifølge topchefen mindst en halv mio. medlemmer og en omsætning på den høje side af 2 mia. kr. om året.

Fitness World har i dag 120 centre på landsplan og en omsætning på 860 mio. kr. om året. I 2013 præsterede fitnesskæden et overskud på 82 mio. kr.