Finansradio: OMXC20 i solid stigning – Fokus på Vestas i morgen

Det danske aktiemarked er startet ugen markant højere oven på en god afslutning i USA fredag aften samt en meget positiv stemning i Asien i dag.

Kort før middag ligger det toneangivende OMXC20-indeks 2,3 pct. højere i 472,62. Her til eftermiddag ligger vi en smule højere i 474,27 – en stigning på 2,72 pct.

ALK-Abello: Vaccination med Alutard SQ forebygger astma
I augustnummeret af det anerkendte videnskabelige tidsskrift Allergy bekræfter en ny undersøgelse den kendte videnskabelige opfattelse, at allergivaccination med Alutard SQ tidligt i sygdomsforløbet kan reducere risikoen for at børn, der lider af høfeber på grund af græs- eller birkepollenallergi, udvikler den livstruende sygdom astma. Hovedkonklusionen fra det såkaldte Preventive Allergy Treatment (PAT) studie er, at risikoen for at udvikle astma reduceres med ca. 50 procent i gruppen af børn, der bliver allergivaccineret med Alutard SQ. Desuden er de behandlede børns allergisymptomer væsentligt reduceret (p
Lyset hastighed er blevet brudt
Studier af et kvanteoptisk fænomen viser, at fotoner kan bevæge sig hurtigere end lyset. Einsteins relativitetsteori synes brudt. Det fremgår af Newscientist ifølge Ingeniøren. Günter Nimtz og Alfons Stahlhofen fra Universitetet i Koblenz har gennem et studie af et fænomen inden for kvanteoptik kaldet tunneleffekt for fotoner opnået et brud af lysets hastighed.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk