Finansradio: Markedet tager ikke godt imod Sydbanks regnskab

Sydbank har netop fremlagt et flot andet kvartals regnskab, hvor banken vælger at opjustere forventningerne til helåret.

Aktiemarkedet tager dog ikke godt imod regnskabet, og aktien handles pt. 0,76 pct. lavere til kurs 259,5.

Banken venter nu at kunne opnå et basisresultat i niveauet 2,0-2,2 mia. kr. i 2007 mod før forventet 1,6-1,9 mia. kr.

Sælg B&O
Markedsstemningen er ikke til lunkne regnskabaflæggelser. Derfor skuffer det regnskab, Bang og Olufsen i går aflagde, så meget, at aktiemagasinet DK Trends nu anbefaler et salg af aktien.

- Et helårsregnskab skal danne fundamentet for de fremadrettede forventninger. Derfor er et kursfald på tre pct. i forbindelse med helårsregnskabet virkelig ikke en tilfredsstillende reaktion, skriver chefanalytiker Lars Persson i aktiemagasinet DK Trends.

Koncernens langsigtede strategiplan forusætter en stigende efterspørgsel i både Danmark, Storbritannien og i Tyskland. Men intet tyder på, at væksten i forbruget vil stige hurtigt nok til at B&O kan nå sit omsætningsmål, fremgår det af aktiemagasinet.

Pænt regnskab fra Danware
Software-producenten Danwares andet kvartals regnskab viser, at selskabet i første halvår opnåede et resultat af primær drift på 3,9 mio. kr. ud af en omsætning på 52,1 mio. kr. Til sammenligning opnåede Danware et resultat af primær drift på 4,2 mio. kr. og en omsætning på 49,0 mio. kr. i samme periode sidste år.

Danware vælger at fastholde forventningerne til helåret som lyder på en omsætning i 2007 i intervallet 130-135 mio. kr. og et resultat af primær drift før afskrivninger og amortiseringer på ca. 16 mio. kr.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk