Finansradio: Lundbeck – Bedre end ventet

Lundbeck kom ud af første halvår med et resultat af primær drift (EBIT) på 1349 mio. kr. ud af en omsætning på 5.194 mio. kr. Markedet havde i gennemsnit ventet et resultat af primær drift på 1262 mio. kr. og en omsætning på 5.202 mio. kr.

Lundbeck fastholder forventningerne til 2007. Således forventer Lundbeck fortsat, at kunne opnå et resultat af primær drift (EBIT) på "mere end " 2,5 mia. kr. og en overskudsgrad på 25 pct.

Omkring stoffet desmoteplase meddeler Lundbeck, at det vil koste 99 mio. kr .hvis Lundbeck bliver nødt til at droppe forsøgene med stoffet.

- I det tilfælde, at Lundbeck skulle vælge at trække sig ud af sin involvering i udviklingen af desmoteplase vil DKK 99 mio. blive nedskrevet og ført som en omkostning over resultatopgørelsen, skriver Lundbeck.

Vedrørende udfaldet af den appelretssag, som Teva i november måned sidste år anlagde vedrørende Lexapropatentets holdbarhed, er der ikke noget nyt.

- Apellen i denne sag blev hørt den 9. maj 2007 for U.S. Court of Appeals for the Federal Circuit, og de involverede parter afventer en afgørelse, skriver Lundbeck.

Citigroup måske næste subprime-offer
USA venter i dyb spænding på, hvornår de store amerikanske banker som Citigroup og Bank of America melder ud om deres tab på subprime- området. Indtil nu har det været investeringerbankerne med Bear Starns og Goldman Sachs i spidsen, som har fortalt om deres milliard-problemer, men nu mener de fleste investorer, at tiden er inde til at høre »resten af historien«. Det skriver dagbladet Børsen.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk