Finansradio: Kampen om ABN Amro

Et konsortium af tre banker anført af Royal Bank of Scotland ventes i dag at få nok støtte til at vinde budkampen om ABN Amro. Det skriver Wall Street Journal fredag.

Barclays Group har været hovedkonkurrenten i kampen om ABN Amro. Deres bud løb dog ud torsdag og det uden at de fik tilstrækkelig støtte blandt deres aktionærer.

Budet fra Barclays var lavere end buddet på omkring 101 mia. USD fra konsortiet, som også består af Banco Santander og Fortis.

Det ventes at ABN Amro vil blive splittet op i tre dele, således at hver bank som indgår i konsortiet kan få en del.

Novos hormonforretning måske til salg
Novo Nordisks mindste forretningsområde, hormonterapi for kvinder i overgangsalderen (HRT), har ikke ubetinget en plads i koncernen, siger koncernøkonomidirektør, Jesper Brandgaard, til dagbladet Børsen. Et salg i forbindelse med en konsolidering af det fragmenterede marked for denne type produkter kan derfor blive aktuelt.

Det er den mindste del af vores forretning, og hvis man kan lade de produkter indgå i en konsolidering af et relativt fragmenteret hormonpræparatmarked, så kan det godt være, at vi er interesseret i det. Vi har ikke fundet nogen gode løsninger, men det er altid nemmere, hvis du står med en frisk produktportefølje med god efterspørgsel i markedet, siger Jesper Brandgaard til avisen.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk