Finansradio: Danske aktier lægger fint fra land op til jul

Det danske aktiemarked har lagt flot ud godt hjulpet af en stigning til Mærsk, og det toneangivende C20 indeks er steget med knap en enkelt pct., Det ligger nu i kurs 464,33.

Her er finansradio fra netposten.dk. Læst og redigeret af Lars Krøldrup

USA lukkede positivt i går. Dow Jones lukkede således 0,29 pct. oppe, og Nasdaq lukkede med en stigning på 1,53. Asien noteres også positiv her til morgen. Nikkei er således oppe med 1,62 pct., mens Hang Seng er steget med 2,37 pct.

Vestas har modtaget en stor ordre i USA. Selskabet skal levere 55 vindmøller til et projekt i Texas, og det belønner investorerne med stigning fra morgenstunden. Vestas-aktien er steget 1,5 pct. til kurs 525.

LifeCycle Pharma har oplyst, at man har indgået en aftale med en stort farmaceutisk virksomhed vedrørende brug af selskabets MeltDose teknologi. Nyheden ændrer dog ikke ved LifeCycle Pharmas forventninger til 2007.

- Vi er meget tilfredse med, at et af de største og mest anerkendte farmaceutiske selskaber har besluttet at bruge vores Meltdose teknologi, siger LifeCycle Pharma’s administrerende direktør, Flemming Ørnskov.

Solar har i dag oplyst, at selskabet har besluttet at iværksætte aktietilbagekøb for et beløb på op til 30 mio. kr.

Investorerne er tydeligvis ikke imponeret af FC Københavns indsats i torsdagen UEFA-cup kamp, hvor det blev til et ydmygende nederlag til skotske Aberdeen på 4-0. Parken sport & Entertainment-aktien er faldet med knap 3 pct. til kurs 1169.

Det var finansradio fra netposten.dk. Læst og redigeret af Lars Krøldrup

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk