Finansradio: B&O indår samarbejde med Aston Martin

Bang & Olufsen har netop oplyst, at selskabet har indgået et samarbejde med Aston Martin. Forventningerne til årets resultat fastholdes på allerede udmeldte niveau.

Samarbejdet med Aston Martin er en naturlig fortsættelse af B&O's strategi for Automotive-området, og det ventes, at samarbejdet med Aston Martin vil have en positiv effekt på B&O's regnskab i de kommende år.

Denne effekt er medtaget i allerede kommunikerede forventninger, oplyser selskabet.

B&O har i forvejen lydsystemer i Audi.

Carlsberg: Ingen planer om at hæve tilbud igen
Carlsberg og Heineken har ingen planer om at hæve deres tilbud på 750 pence for at få fat i Scottish & Newcastle. Det fremgår af en børsmeddelelse fra konsortiet. Konsortiet forbeholder sig dog retten til at forhøje forslaget, hvis det beslutter sig for at gøre det. - Selv om Konsortiet ikke har planer om at hæve sit forslag over 750 pence, ønsker Konsortiet igen at bekræfte, at det forbeholder sig ret til at forhøje forslaget, hvis det beslutter sig for at gøre det, skriver konsortiet.

- Konsortiet skal også gentage, at dets forslag om at købe Scottish & Newcastle for 750 pence kontant pr. aktie leverer "full and fair" værdi og ligger på et niveau, der er markant højere end værdien af Scottish & Newcastle som selvstændig virksomhed, skriver konsortiet. Ifølge en række finanshuse i London vil Carlsberg slippe billigere end hidtil antaget for det britiske bryggeri Scottish & Newcastle. Det skriver Børsen. Selv om skotterne kæmper for sagen, er det ikke længere realistisk, at prisen skal helt op i 800 pence pr. aktie, en pris, der indtil nu har været den mest sandsynlige aftaleudløser.

Analytikerne fra børsmæglerne Dresdner Kleinwort og Cazenove i London har nedjusteret forventningen til den endelige handelspris.

Andrew Holland fra Dresdner Kleinwort henviser til problemerne på det britiske og franske marked som hovedårsagen til, at kursmålet nu sænkes fra 790 til 770 pence pr. aktie.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk