Finansfokus - onsdag

 

Onsdag

 

Mobiltelefonproducenten Sony Ericsson Mobile er aktuel med sine tal for fjerde kvartal. Investorerne fra den svenske del af moderkoncernen, Ericsson, er interesseret i bundlinjens resultat, som skal deles med den japanske partner Sony. Nokia-investorerne er måske mere interesseret i tallene fra Sony Ericsson, da det kan give et solidt praj om udviklingen i mobiltelefonbranchen, der er hovedindtægtskilde for den finske gigant. Seneste uges massive nedjustering fra amerikanske Motorola gav frygt for svaghed i mobiltelefonbranchen.

 

På den amerikanske makroscene vil investorerne kaste et blik på erhvervsundersøgelsen Beige Book. Den amerikanske centralbank udarbejder Beige Book via materiale indsamlet af de regionale centralbankkontorer.

 

Torsdag

 

Novo Nordisk konkurrenten, Novartis, fremlægger regnskab for fjerde kvartal. Det er den schweiziske medicinalgigants insulin-aktiviteter, som vil tiltrække Novo-investorernes opmærksomhed, mens insulinen kun udgør en mindre del af aktiviteterne hos Novartis.

 

Torsdag bliver en tung nøgletalsdag, da investorerne får indsigt i de vigtige forbrugerpriser for december. Det regionale erhvervsbarometer fra Philadelphia Fed vil også tiltrække opmærksomhed, idet barometeret skuffede fælt i seneste udgave med massivt dyk til minus 4,3 samtidig med, at det landsdækkende ISM-barometer også viste sig fra den værste side og indikerede tilbagegang. En serie boligmarkedstal vil også få lidt opmærksomhed, da tallene måske kan bekræfte de seneste tegn på en vending i det vigende marked.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )