FIH/dir: Der er ikke sat navne på de fyrede endnu

Læs mere
Fold sammen
FIH har endnu ikke taget konkret beslutning om, hvilke områder og medarbejdere, der skal skæres fra. Der bliver taget stilling til det indenfor de næste 2-3 uger. Det siger direktionsmedlem Henrik Sjøgreen til RB-Børsen.

- Vi i direktionen har haft et bestyrelsesmøde til morgen. Vi har fået bemyndigelse til at lave en færdig plan i løbet af de næste to-tre uger, siger han.

I den periode vil det hele blive gået igennem.

- Det, der falder positivt ud, vil vi opretholde. Andet vil vi helt eller delvist nedlukke, men der er altså ikke truffet beslutning om, hvad der skal leve eller dø her og nu, understreger han.

Det skyldes også, at der skal forhandles med Finansforbundet, og de forhandlinger tager FIH seriøst.

- Vi skal bruge 2-3 uger for at blive fuldstændig knivskarpe på, hvor der skal omtruktureres, og det skal både medarbejdere og andre respektere, lyder det fra Henrik Sjøgreen.

Torsdag formiddag meddelte FIH Erhvervsbank, at man nedlægger ikke nærmere oplyste forretningsområder og funktioner og fyrer op mod hver femte medarbejder svarende til mellem 90 og 110 personer.

- FIH vil i fremtiden fokusere på forretningen omkring udlån til erhvervskunder samt udvalgte rådgivningsbaserede forretningsenheder, fremgik det af meddelsen.

Dermed er der lagt op til afvikling af blandt andet hele bankens aktieafdeling, som beskæftiger 23 analytikere, handlere og rådgivere.

Berlingske Tidende skrev torsdag morgen, at FIHs aktieafdeling stod foran nedlukning. Dette vil banken ikke kommentere over for RB-Børsen.

- Jeg har ingen kommentarer til det. Så det kan jeg ikke bekræfte, lød det kortfattet fra Lars Johansen torsdag morgen.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )