Fald i sigte for S&P efter fire rekorder på stribe

Læs mere
Fold sammen

. Efter rekorder de seneste fire børsdage til det brede S&P 500-indeks ser Wall Street torsdag ud til at tage en puster. Om ikke andet så fra åbningen, hvor de amerikanske indeksfutures indikerer små fald i underkanten af 0,1 pct. i de tre toneangivende indeks.

Onsdag sluttede S&P 500-indekset med et plus på under 0,1 pct. i rekorden 2508,24. Det tunge Dow Jones-indeks lukkede med en gevinst på knap 0,2 pct. i 22.412,59, hvilket ligeledes er rekord, mens Nasdaq-indekset faldt i underkanten af 0,1 pct. i 6456,04.

Torsdag kan teknologisektoren dog løbe med opmærksomheden.

Google betaler 1,1 mia. dollar for at sikre sig den trængte taiwanesiske smartphoneproducent HTC's ingeniør- og design-teams for derved at styrke sin egen udvikling. I alt overtager Google 2000 medarbejdere, skriver Bloomberg. Aktien i Googles moderselskab Alphabet stiger marginalt på formarkedet.

Der kan også komme fokus på Apple, som ifølge CNN Money er med i et konsortium, der er på vej til at købe Toshibas chipforretning for 18 mia. dollar. Hvor stor en del af købesummen Apple kommer med, fremgår ikke. De øvrige medlemmer af konsortiet er kapitalfonden Bain Capital samt Dell og andre amerikanske og også japanske virksomheder, skriver CNN.

Apple-aktien ligger torsdag marginalt højere knap en time før børsen åbner.

/ritzau/FINANS