Falck-topchef varsler snarligt børscomeback

Falck kan sagtens være et af de allerførste danske selskaber, der børsnoteres efter krisen.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Der går maksimalt to år, før et comeback er en realitet, understreger Falcks adm. direktør Allan Søgaard Larsen og forklarer, at han i det store og hele har selskabet klar til en genintroduktion på fondsbørsen. Det skriver dagbladet Børsen.

Da de to Nordic Capital og ATP Private Equity købte Falck af børsen i det tidlige efterår 2004 erklærede de, at Falck skulle sælges igen inden for tre-syv år. Der er nu gået fem år.

»Det holder sig fortsat inden for det interval,« siger Allan Søgaard Larsen og understreger dermed, at der maksimalt går to år før Falck vil gøre comeback på fondsbørsen.

Topchefen mener, at vækst og ekspansion i både ind- og udland viser, at Falck på det operationelle område snart er fuldstændig moden til et børscomeback.

»Vi er vel den sjældne kombination af en aktie, der er anticyklisk og er en vækst-aktie. Så ser det fornuftigt ud i disse tider,« siger Allan Søgaard Larsen.

Som konjunkturerne er nu, sætter aktiemarkedets analytikere dog værdien af selskabet lavt, men overordnet bydes Falck velkommen tilbage, når det kommer dertil.