Erik Damgaard sælger ud

It-millionæren Erik Damgaard har valgt at udtræde af bestyrelserne i vindmølleproducenten Greentech Energy Systems og i rigmandsbanken Capinordic. Samtidig sælger han ud af sine aktier. (Opdateret 14.25)

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

IT-millionæren Erik Damgaard er ikke længere storaktionær i rigmandsbanken Capinordic.

Af en storaktionærmeddelelse fremgår det, at han har solgt sin aktiepost i Capinordic, så han med selskabet Damgaard Porteføljeinvest nu besidder mindre end 5 procent af aktierne i Capinordic.

Samtidig meddeler Capinordic, at Erik Damgaard udtræder af bestyrelsen.

Tidligere på dagen kom det frem, at Anni Fønsbys bedre halvdel også har besluttet sig for at træde ud af bestyrelsen i vindmølleproducenten Greentech Energy Systems med øjeblikkelig virkning.

Den resterende bestyrelse i Greentech fortsætter til den ordinære generalforsamling, hvor generalforsamlingen vil blive anmodet om at styrke bestyrelsen med yderligere medlemmer, der har ekspertise inden for selskabets kerneområder, og der vil snarest blive indkaldt til et bestyrelsesmøde, hvor den nuværende bestyrelse vil konstituere sig med en ny formand, oplyses det.

Erik Damgaards ønske om at udtræde af bestyrelsen i Greentech Energy Systems med øjeblikkelig virkning kommer som lidt af en bombe for ledelsen. Det oplyser administrerende direktør Kaj Erik Larsen til RB-Børsen.

"Det kommer som en overraskelse for mig," siger Kaj Erik Larsen.

Direktøren satser på at en ny formand for bestyrelsen kan findes allerede i dag.

"Forhåbentlig kan vi få samlet hele bestyrelsen i eftermiddag og konstituere en ny formand. Men det er lidt svært at holde styr på, hvor folk er henne den 22. december," siger han. Kaj Erik Larsen vil ikke pege på en oplagt kandidat til overtagelse af posten.

RB-Børsen

 
Læs også:

Peter Belli gør folk utrygge

Laudrup pantsætter villaen

TV2 vil ikke have baronessen