Er fodbold-bosser altid fodbold-tosser?

Hvorfor er det så komplet umuligt at finde en fodboldboss, der også forstår kunsten at administrere en formue, spørger Business-blogger Jens Chr. Hansen.

Allan K. Pedersen, klubejer og formand for FC Nordsjælland  - hvordan vil han reagere, hvis klubben kommer i Champions League? Fold sammen
Læs mere
Foto: LISELOTTE SABROE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fodbold er en fascinerende branche befolket af matadorer af en helt særlig støbning: Vildt satsende, men også karismatiske, bramfrie typer. Og frem for alt farlige for deres omgivelser, skriver erhvervskommentator og Business-blogger Jens Chr. Hansen.

Tænk om man kunne avle en fodboldboss med både Flemming "Don Ø" Østergaards salgs- og marketingdrive og den knastørre tilgang fra en konservativ talmand - vel at mærke så begge sider af en sådan personlighed havde lige meget magt.

Hvordan vil for eksempel FC Nordsjællands ejer reagere, hvis Champions League-millionerne onsdag aften dumper ned i hans turban? Hvad sker der, hvis FC København går glip af alle de penge, som de allerede har budgetteret med? Og kan Brøndby overleve uden de kontante tilskud fra "Kasi"-Jesper Nielsen?

Læs hele Jens Chr. Hansens blog om de største danske fodboldklubbers økonomi.