Endnu en direktør forlader Brøndby

Dramaet på direktionsgangen i Brøndby IF fortsætter fredag, hvor selskabet meddeler, at finansdirektør Palle Nordahl har sagt op og fratræder 1. april 2010.

Palle Nordahl startede som finansdirektør i Brøndby i november 2008, og nåede altså kun at sidde godt 8 måneder på posten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Als/ Scanpix
Dramaet på direktionsgangen i Brøndby IF fortsætter fredag, hvor selskabet meddeler, at finansdirektør Palle Nordahl har sagt op og fratræder 1. april 2010.

Det oplyses fire dage efter, at selskabets administrerende direktør Herman Haraldsson blev fyret med øjeblikkelig virkning.

Bestyrelsesformand Per Bjerregaard glæder sig over, at der er længe til, at finansdirektøren stopper.

"Vi har i dag modtaget Palle Nordahls opsigelse, men noterer os med tilfredshed, at finansdirektøren vil sikre en lang overleveringsperiode," siger Per Bjerregaard i en fondsbørsmeddelelse.

Kun 8 måneder på posten
Han åbner samtidig for muligheden for, at den kommende Brøndby-ledelse kan være uden finansdirektør.

"Dette giver bestyrelsen mulighed for at vurdere, om posten på sigt skal genbesættes," siger Per Bjerregaard videre.

Nordahl startede som finansdirektør i Brøndby i november 2008, og nåede altså kun at sidde godt 8 måneder på posten.

Inden jobbet i vestegnens fodboldklub har Palle Nordahl blandt andet siddet som virksomhedsrådgiver hos den internationale investeringsbank JPMorgan i London, samt hos skandinaviske kapitalfond Procuritas, hvor han bl.a. har været projektansvarlig for den succesfulde investering og udvikling af DISA, som i 2005 blev købt af AP Møller.

RB-Børsen