DSV opjusterer forventningerne og sender 1 mia. retur til aktionærerne

DSV starter et aktietilbagekøbsprogram på op til 1 mia. kr., der bliver skudt i gang 7. august og løber frem til 13. oktober senere i år.

-Arkiv- SE RITZAU Transportkæmpen DSV leverer regnskab Logistik- og transportselskaber DSV lægger tallene for første halvår frem klokken 08:00 onsdag morgen. DSV i Litauen.. (Foto: Malte Kristiansen/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Malte Kristiansen

DSV starter et aktietilbagekøbsprogram på op til 1 mia. kr., der bliver skudt i gang 7. august og løber frem til 13. oktober senere i år.

Det oplyser transport- og logistikkoncernen onsdag morgen i forbindelse med sit regnskab for andet kvartal.

DSV's aktietilbagekøb har været sat på hold, da selskabet har skullet finansiere opkøbet af amerikanske UTI Worldwide til 9,5 mia. kr., men siden købet i starten af 2016 er der blevet betalt af på gælden, og derfor kan DSV altså igen sende penge retur til aktionærerne.

Selskabet har en politik om, at gælden skal være i niveauet 1,0-1,5 gange EBITDA-overskuddet, før at det kan sende penge efter ejerne, og det mål er nu nået.

DSV varslede tidligere på året, at det håbede at kunne starte udlodning i andet eller tredje kvartal. Flere aktieanalytikere havde på forhånd gættet på, at et nyt program ville blive annonceret i forbindelse med onsdagens regnskab.

/ritzau/FINANS