Djurslands Bank: Større vækst end ventet - dir

 

Djurslands Bank har præsteret et regnskab for første halvår 2007, der ligger over det forventede. Og det vækker glæde hos ledelsen.

 

- Vi er meget tilfredse med udviklingen, og vi har haft en vækst, der har været større end det, vi havde forventet. Det er specielt meget positive kursreguleringer, der har bidraget til det gode resultat, siger bankdirektør Ole Bak til RB-Børsen.

 

Men ikke alt har været lige godt. Omsætningen på boligmarkedet har været mindre end sidste år, og det kan naturligvis mærkes.

 

- Der har været en afmatning på boligmarkedet, og det sætter naturligvis sine spor. Men vi en god kreditportefølje, og har ikke tabt så mange penge på mindre gode kunder, siger han. Ole Bak peger på, at det er en bevidst strategi fra bankens side at undgå dårlige kunder.

 

Djurslands Bank har desuden en indlånsvækst, der er lige så stor som udlånsvæksten, hvilket banken betegner som yderst positivt. Men trods det fine resultat fastholder banken forventningerne, og en opjustering venter ikke lige om hjørnet.

 

- Nu ser vi lige, om væksten og udviklingen fortsætter i tredje kvartal. Og så kan det være, der kommer en opjustering. Men for nu fastholder vi forventningerne, og venter et overskud i den høje ende af intervallet mellem 65 og 75 mio. kr., siger bankdirektør Ole Bak.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )