Diba har ikke aktuelt behov for Bankpakke II

Trods en markant nedjustering af forventningerne til helårsresultatet før kursregulering for 2008 på ca. 50-60 mio. kr. og et ventet underskud før skat på omkring 130-135 mio. kr., er det ikke givet, at Diba Bank vil benytte sig af mulighederne i Bankpakke II. Det fastslår bankdirektør Flemming Jensen.

Læs mere
Fold sammen
- Vi har intet aktuelt behov for Bankpakke II. Men vi regner på, hvilke muligheder, det eventuelt kunne give os på sigt. Det afhænger også af, hvordan vi ser udviklingen på markedet fremover, siger han til RB-Børsen.

Den finansielle krise nødvendiggjorde i slutningen af november 2008, at Diba Bank måtte afskedige 33 medarbejdere, men der er ikke nye fyringer på vej i Næstved-banken, bedyrer bankdirektøren.

- Det er klart, at vi altid skal kigge på omkostningerne. Men vi tænker ikke på yderligere afskedigelser for nuværende, siger Flemming Jensen, der mener, at banken med den store runde i november har tilpasset sig til omstændighederne.

Det er med til, at han er fortrøstningsfuld omkring den lille banks fremtid.

- Jeg mener, at Dibas økonomiske fundament og forretning er yderst sikker. Vi står godt rustet til at tackle fremtiden, siger Flemming Jensen.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )