DFDS-ansatte får tidlige julegaver: Tildeles 30 aktier hver

DFDS-bestyrelsen har været i julehumør i år og tildeler DFDS' medarbejdere aktier i rederiet som anerkendelse af arbejdsindsatsen gennem de seneste år - og for at fejre selskabets 150 års jubilæum.

Foto: PHILIPPE HUGUEN

I alt er mere end 7000 medarbejdere i DFDS omfattet af tildelingen, og de får hver 30 aktier. Værdien af den samlede tildeling svarer til 70 mio. kr., oplyser DFDS i en meddelelse fredag.

- I de seneste år er DFDS? resultater blevet betydeligt forbedret, ikke mindst på grund af indsatsen fra DFDS? dedikerede medarbejdere. I anerkendelse af dette og for at styrke båndet mellem DFDS og medarbejderne, samt som en passende hyldest til DFDS? 150 års jubilæum, har bestyrelsen besluttet at tildele aktier til alle medarbejdere, siger Bent Østergaard, der er formand for bestyrelsen hos DFDS, i meddelelsen.

Tildelingen er gratis, men aktierne er betingede, hvorfor de først overføres til medarbejderne, hvis de fortsat er ansat i februar 2020.

- Planen er baseret på DFDS' salg af aktier fra beholdningen af egne aktier til medarbejderne og dermed udstedes ingen nye aktier i februar 2020, skriver DFDS i meddelelsen.

Udgifterne ved tildelingen bogføres månedligt under særlige poster i resultatopgørelsen frem til februar 2020, fremgår det.