Denne uges konkurrence i Aktiespillet

Aktiespil: Ugekonkurrence Vi lægger ud med konkurrencen »Bedst fra start« i Aktiespillet, som på den første uge har tiltrukket over 40.000 deltagere.

Vinderen af ugekonkurrencen er den spiller, som fra spilstart 20. august kl. 09.00 til tirsdag 4. september kl. 17.30 opnår den højeste procentvise stigning i sit afkast. Den heldige vinder modtager en Arne Jakobsen kaffekande fra Stelton til en værdi af 2.099 kroner.

Hvis der er dødt løb mellem flere spillere ved konkurrencens afslutning, vil der blive trukket lod om vinderen blandt de spillere, der har det samme resultat/placering.

Alle spillere der har oprettet en gruppe med min. fem spillere deltager automatisk i Gruppedysten. Tirsdag 4. september trækker vi lod mellem disse spillere. Den heldige vinder modtager 2 x billetter til Anthony Robbins, Leadership in time til en værdi af 1.995 kr.

Gruppehøjdespringer
Spiller du med i en gruppe? Tirsdag den 11. september kl. 17.30 kårer vi den første »Gruppehøjdespringer«. Den gruppe der fra spillets start 20. august kl. 09.00 til tirsdag 11. september kl. 17.30 har opnået det største gennemsnitlige afkast vinder Memoryboards fra Georg Jensen til en værdi af 399 kroner pr. stk. Der er præmier til de 15 bedste i gruppen.

Hvis der er dødt løb mellem flere grupper ved konkurrencens afslutning, vil der blive trukket lod om vinderen blandt de grupper, der har det samme resultat/placering.

Gevinsterne i spillet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere offentliggøres løbende på www.aktiespil.business.dk - hvor du også kan melde dig til spillet, hvis du ikke allerede er blandt de over 40.000 deltagere i Aktiespillet.