Den Gamle Dames aktier styrtdykker efter nederlag

Det er ikke kun fodboldklubben Juventus' fans, der er skuffede efter holdets nederlag til tyrkiske Galatasaray onsdag, der har sendt Juventus ud af mesterholdenes lukrative turnering Champions League.

Foto: SEDAT SUNA. Juventus tabte i et sneklædt Tyrkiet til Galatasaray og dermed er holdet fra Toruinio ude af Champions League. Det reagerede aktiemarkedet på med det samme.
Læs mere
Fold sammen

Det er ikke kun fodboldklubben Juventus' fans, der er skuffede efter holdets nederlag til tyrkiske Galatasaray onsdag, der har sendt Juventus, der blandt fans bliver kaldt "Den Gamle Dame", ud af mesterholdenes lukrative turnering Champions League.

Aktierne i fodboldklubben får samme hårde medfart, som spillerne fik i Tyrkiet, og falder 7,8 pct. til 0,226 euro.

Galatasaray vandt kampen 1-0 og endte dermed puljen med syv point. Juventus, der trods sit stjernespækkede mandskab har skuffet voldsomt i dette års turnering, sluttede puljen med seks point og må derfor nøjes med den sekundære og mindre indbringende turnering, Europa League.

Juventus kan dog glæde sig over, at man fortsat ligger øverst i den bedste italienske liga, Serie A, med 40 point foran Roma, der har 37 point.

Sejr i Champions League-turneringen giver 10,5 mio. euro i præmiepenge, mens en sejr i Europa League giver 5 mio. euro. Dertil kommer større entré- og tv-indtægter.