Danware: Resultatet kan forbedres - direktør

 

Softwareselskabet Danware vurderer, at resultatet, som præsenteres i halvårsregnskabet, kan forbedres. Det vil dog tage noget tid før nye samarbejdsaftaler giver sig udslag i øget salg.

 

- Det kan altid blive bedre. Men det kunne også være værre, så vi er ikke specielt udtilfredse, siger administrerende direktør Peter Grøndahl til RB-Børsen.

 

Selskabets mange nye samarbejdsaftaler i distributionsnettet ventes at give sig udslag i en øget omsætning i andet halvår. Men det tager tid, før de nye partnere er klædt på til at fokusere på salget.

 

- Det er jo ikke nok at få en partner, hvis han ikke ved, hvordan han skal sælge det og håndtere det over for kunderne. Men det går fremad, og det har givet en stigning i omsætningen i første halvår, siger Peter Grøndahl.

 

Konfronteret med at salget blot steg fra 49 mio. kr. til 52 mio. kr. i første halvår, siger Danware-direktøren:

 

- Hvad er meget? 100 pct.? Man må bare konstatere, at det tager lidt tid. Men vi får nye partnere hele tiden.

 

Danware vil ikke oplyse om de langsigtede vækstmål, men fastholder at koncernens kan nå en omsætning på 130 mio. kr. i år. Dermed skal der løbes hurtigt i den resterende del af året. Peter Grøndahl vil dog ikke løfte sløret for, hvordan den første halvdel af tredje kvartal er gået på vækstfronten.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )