Danisco/CEO: Tidligere Novozymes-topchef styrker Genencor

 

Ansættelsen af Glenn Nedwin som chef for de tekniske enzymer hos Daniscos amerikanske enhed Genencor betyder en styrkelse af det samlede Management Team. Det vurderer Daniscos administrerende direktør, Tom Knutzen, over for RB-Børsen.

 

- Glenn Nedwin har ud over sin tekniske baggrund al den faglige ballast, der skal til for at styrke vores salgsteam på de industrielle enzymer. Og så tilfører han os indsigt i, hvordan det hele er skruet sammen og tilfører os teknologisk indsigt - også på bioethanolsiden, lyder det fra Tom Knutzen.

 

Glen Nedwin var mere end nogen manden bag Novozymes' succes på det amerikanske marked. Han var medgrundlægger af Novozymes Inc i USA, indtil han overraskende forlod selskabet efter mere end 14 år som yderst succcesfuld chef blandt andet med opbygningen af hele bioethanol enzym-forretningen. Glenn Nedwin vil indgå i Genencors Senior Management Team, hvor han skal tage sig af divisonens aktiviteter inden for Textiles, Specialties & Market Development og ikke mindst Grain Processing, hvorunder også bioethanol forrentningen sorterer.

 

- Her har vi fået en person ombord som qua sin viden og baggrund har al den faglige indsigt, som vi gerne vil have. Og dem er der ikke så mange af i den her verden, siger Tom Knutzen og fortsætter:

 

- Det er en styrkelse af vores samlede management team i Genencor, og han er et vigtigt og godt aktiv at få med ombord.

 

Genencor mistede tidligere på året salgs-chefen for de industrielle enzymer eller bioproducts, Tom Pecket. hvilket åbnede for nye tiltag i forhold til den øverste ledelse i enzymselskabet.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )