Comendo: Uvidst om der skal rejses kapital til køb af ComX - dir

 

Det er usikkert, om det er aktionærerne i it-selskabet Comendo, der skal finansiere sammenlægningen med ComX. På nuværende tidspunkt vil administerende direktør i Comendo, Martin Sundahl, nemlig ikke løfte sløret for de økonomiske aspekter i sammelægningen med ComX.

 

- Vi har naturligvis drøftet nogle ting, men vi er endnu ikke så langt, at vi kan sige noget om priser, og om vi eventuelt skal ud og rejse kapital, siger han til RB-Børsen. Der har været forlydender om, at Comendo skulle betale en pris på 300-400 mio. kr. for ComX' aktier, men det kalder Martin Sundahl for spekulationer.

 

Han peger på, at der er et stort potentiale i sammenlægningen af de to selskaber.

 

- Vi kommer med vores erfaring inden for erhvervskunder. En erfaring som ComX ikke har. Og på den måde kan vi give selskabet et spark, og skabe noget fremdrift der, fortæller Martin Sundahl.

 

Comendo og ComX meddelte onsdag, at selskaberne har underskrevet en hensigtserklæring med henblik på en sammenlægning. Der indledes nu en due diligence periode, der afsluttes med udgangen af september, hvorefter en købsaftale vil være nært forestående.

 

- Da due diligence endnu ikke er genenmført, er det endnu ikke muligt at indikere samenlægningens påvirkning på koncernens resultatforventninger for 2007, skriver Comendo i en meddelelse.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )