»Chef, vi har et problem…« - årets største underskud

Business.dk bringer her de største underskud i dansk erhvervsliv, der blev fremlagt i 2007. Listen rummer alt fra et værft, et mobilselskab og en ingrediensvirksomhed til en kaffeproducent og en fjerkrækoncern.

I visse virksomheder bliver der kikket med lup efter decimalerne - det går nemlig langtfra godt. Foto: Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En buket af blodrøde bundlinjer.

Business.dk har været arkiverne igennem og fundet frem til de største underskud præsenteret i 2007. Langt de fleste af tallene er fra 2006, da underskuddene først er blevet lagt frem for offentligheden i det år, der nu går på hæld.

Men spørger man hos direktørerne, og ejerne, hos de underskudsplagede virksomheder, står det slet ikke så skidt til. Man har de langsigtede briller på, og man fokuserer på de dele af forretningen, der trods alt går godt.

To virksomheder skiller sig dog ud blandt de underskudsplagede: Den ene har gjort det meget, meget klart, at tabene skal stoppe meget snart, ellers smækker ejerne pengekassen i. Og den anden virksomhed kører med et stort overskud på driften, men her har ejerskabet smidt en ordentlig portion gæld ind i virksomheden, så den nederste linje i regnskabet blinker rødt.

Klik på de fem links til højre og se de fem største offentliggjorte underskud i dansk erhvervsliv 2007.