Casper C. millionær på Klovn

De senere års succes med tv-serie Klovn betyder, at Casper Christensens igen i år tjener over en millioner kr. i sit private selskab Pepfugl.

Foto: Claus Bech Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Seersuccesen Klovn har været en rigtig god forretning for Casper Christensen. Således viser det netop udsendt regnskab fra den kendte komikers private selskab Pepfugl et overskud på godt 1,4 mio. kr. før skat i 2008.

Overskuddet er ganske vist faldet en smule i forhold til året før, hvor Casper Christensen tjente lidt over 1,7 mio. kr. før skat.

Heldigvis for komikeren, der er blevet landskendt for sit makkerskab med den uheldige kollega Frank Hvam, slap han med en betydelig mindre skattebetaling i 2008, og derfor lander hans resultat efter skat på 1,2 mio. kr., hvilket er præcis det samme, som han tjente året før.

Fald i omsætning
Som helhed er omsætningen i Pepfugl aps faldet betydeligt fra 2007 til 2008, men det skyldes angiveligt, at Casper Christensen ikke længere er en ligeså aktiv tv-vært som tidligere.

Via Pepfugl ejer Casper Christensen halvdelen af produktionsselskabet Nutmeg Movies sammen med Frank Hvam, mens han også fortsat ejer 15 procent af selskabet Ompapa, som han tidligere sad i bestyrelsen af.

Selskabet blev dannet i efteråret 2006 og skulle ses som en oprustning fra TV2 på "comedy". Oprindeligt var det meningen af selskabet skulle fungere som talentfabrik og bookingbureau med Casper Christensen i spidsen som direktør og medejer af selskabet.

Ifølge mediawatch.com er ideen dog siden blevet skrinlagt. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Casper Christensen.