Carlsberg vil ikke hæve bud på S&N

Carlsberg og Heineken vil ikke hæve deres bud på Scottish & Newcastle. Det siger Carlsberg-chefen Jørgen Buhl Rasmussen til den engelske avis The Sunday Times.

- De (S&N, Red.) må se ting som vi ikke kan se, siger han og spørger så, hvorfor de ikke fortæller Carlsberg/Heineken, hvad det er, så "vi kan komme videre".

Han mener også, at aktionærerne gerne ser en dialog.

- Den følelse vi får fra de aktionærer, som vi har talt med, er, at det er på tide at ledelsen i S&N i hvert fald mødes med os. Det betyder ikke, at de skal åbne deres bøger for os, men lad os i det mindste mødes, siger Jørgen Buhl Rasmussen.

Carlsberg-chefen har svært ved at se, hvad det er S&N vil med den taktik, de anvender.

- Skal jeg være helt ærlig, forstår jeg ikke helt, hvad S&N prøver at opnå. Nogle gange tror og håber jeg, det drejer sig om værdi og skabe værdi, men andre gange føler jeg de drejer sig om at forbliver uafhængige for enhver pris, siger han til avisen.

Tålmodig er måske nok en dyd, men den varer ikke ved.

- Hvis der ikke er tegn på, at de (S&N, Red.) vil tale, så vil der helt klart komme et tidspunkt, hvor vi vil sige, så lad os gå tilbage til normalen, lyder det videre fra Jørgen Buhl Rasmussen.

Han vil dog ikke nærmere specificere, hvornår det punkt nås.