Carlsberg Asia mangler topchef

Stillingen som topchef for Carlsberg Asia har være ubesat i over to måneder. Sunny Wong, chef for Carlsberg China, kunne være en kandidat.

Foto: Vincent Gautier
Carlsberg har svært ved at finde en ny topchef til bryggeriets vækstregion i Asien. Den tidligere vicepresident, Jesper B. Madsen, blev fyret den 15. januar, og siden da har bryggeriet været på udkig efter en ny direktør. Det skriver Jyllands-Posten.

”Processen er i gang, men det tager lidt længere tid, når det er på det niveau”, siger kommunikationschef Jens Bekke fra Carlsberg Danmark.

Da Jesper B. Madsen blev fyret, mistede også to andre topdirektører deres stillinger. De blev dog besat i forbindelse med afskedigelserne.

Chefen for Carlsberg China, Sunny Wong, ligner umiddelbart et oplagt bud til posten, skriver Jyllands-Posten. Han har tidligere været chef for Carlsberg i Hongkong, og er en mand på vej op i hierarkiet.

Carlsberg Asia er omsætningsmæssigt bryggeriets mindste region med godt 6 pct af gruppens samlede salg og driftsindtjening. Men regionen er meget vigtig for Carlsberg, da det er herfra, at fremtidens penge skal komme.