Carlsberg afviser utilfredshed med Liverpool-ejere

Carlsberg afviser medierapporter om, at selskabet skulle være utilfreds med ejerne af fodboldklubben Liverpool FC, som den danske bryggerigigant er hovedsponsor for.

Læs mere
Fold sammen
- Vi har tillid til ejerne og tillid til den måde, de har kørt tingene på i de sidste par år, siger marketingdirektør Keld Strudahl ifølge Bloomberg News.

Dermed afviser han indholdet i en artikel på Financial Times' hjemmeside, hvor avisen citerer en anonym kilde tæt på Carlsberg for, at Carlsberg har et "dystert" syn på den engelske fodboldklubs amerikanske ejere Tom Hicks og Georg Gillett.

Samtidig verserer der vedholdende rygter i de engelske medier om, at de to ejere er ved at sælge klubben - denne gang til en kuwaitisk rigmand. Den slags rygter har kørt længe, og det fik i december Keld Strudahl til at lufte en utilfredshed med ejerne.

- Vi savner en udmelding fra ejerne om, hvorvidt de har tænkt sig at beholde klubben eller ej. Vi er heller ikke tilfredse med, at de ikke overholder løftet om at opføre et nyt stadion. Indtil de beslutter sig, er klubben i et dødvande, sagde Keld Strudahl til Tipsbladet.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )