Brøndby stadig i limbo

Trods forlydender om det modsatte, er der stadig ikke indgået nogen aftaler mellem fodboldklubben Brøndby og Spillerforeningen.

Foto: Uffe Weng
Det fastslår Brøndby IF i en fondsbørsmeddelelse, foranlediget af hvad klubben betegner som "den fortsatte strøm af udokumenterede rygter i pressen".

Der foreligger heller ikke noget tilsagn fra Spillerforeningen pr. mail, understreger klubben.

- Brøndby IF’s ledelse arbejder fortsat konstruktivt og målrettet på at finde en samlet løsning. Indtil der foreligger en sådan løsning, vil Brøndby IF ikke yderligere kommentere på rygter, skriver selskabet.

Ifølge flere medier er der ikke gået løn for januar ind hos spillerne og de ansatte i administrationen, fordi der endnu ikke er afklaring omkring Spillerforeningens tilgodehavende i forbindelse med den såkaldte feriepengesag.

Tidligere på måneden sagde de ansatte ja til kun at få udbetalt 25 procent af januarlønnen for at hjælpe klubben, der er presset på likviditeten.

Modkravet var at få den manglende løn udbetalt i rater efter den planlagte aktieemission i foråret, der skal skaffe klubben et større millionbeløb.

Aftalen er imidlertid betinget af, at det også lykkes at nå til enighed med Spillerforeningen om feriepengesagen, og det er trods mange og lange forhandlinger endnu ikke sket.

/ritzau/FINANS