Brøndby sikker på Kasi-millionerne

Brøndby-direktør Jan Lockhart regner med, at Kasi fortsætter betalingen, indtil aftalen stopper den 1. juni 2012.

Brøndby sikker på Kasi-millionerne Fold sammen
Læs mere
Foto: Camilla Rønde
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv om formuen hos Brøndbys hovedsponsor Kasi ApS er skrumpet voldsomt i de seneste måneder, regner Brøndby-direktør Jan Lockhart med, at Kasi fortsætter betalingen, indtil aftalen stopper den 1. juni 2012.

I det regnskab, Brøndby har offentliggjort fredag, står der ellers, at man er begyndt at kigge efter alternative finansieringsmuligheder, hvis Kasi-millionerne skulle udeblive.

- Det er absolut sandsynligt, at vi får vores penge som aftalt, men vi har selvfølgelig udvist rettidig omhu ved at være i dialog med Kasi, eftersom det fremgår af deres regnskaber, at der kunne være nogle udfordringer med likviditeten, siger Jan Lockhart.

- Vi er ganske fortrøstningsfulde i forhold til, at de overholder deres forpligtelser de sidste måneder, ligesom de i øvrigt har gjort hele tiden, siger Brøndbys direktør.

Ved udløbet af regnskabsåret 2011 manglede Kasi ApS at betale i alt 9,8 millioner til Brøndby.

Jan Lockhart oplyser, at pengene - der bliver overført på månedsbasis - også i 2012 er kommet til tiden.

- De har ingen udeståender overhovedet frem til nu, og det har vi selvfølgelig også en klar forventning om, at de gør de sidste tre måneder, siger han.

Den 1. juni er det i øvrigt ikke nødvendigvis helt slut med Kasi-millioner i Brøndby. Efter den dato har parterne indgået en såkaldt eventueltforpligtelse.

- Det betyder, at hvis vi ikke finder en hovedsponsor, så er vi i et eller andet omfang dækket af dem indtil sommeren 2013, forklarer Lockhart, der længe har givet hovedsponsorjagten førsteprioritet.

Udbetalingen af de penge er selvsagt også afhængig af, at Kasi har penge i kassen.