Brøndby: Per Bjerregaard går som dir. - bliver formand (2.opd)

 

(Opdateret med Ole Palmås kommentarer i bunden)

 

Ole Palmå overtager direktørstolen i Brøndby IF fra Per Bjerregaard, indtil en ny direktør er fundet. Per Bjerregaard er ny bestyrelsesformand efter en ledelsesrokade i selskabet. Brøndby IF har her til eftermiddag offentliggjort en ny ledelsesstruktur, der blandt andet indebærer at Per Bjerregaard tiltræder som bestyrelsesformand og Ole Palmå konstitueres som administrerende direktør.

 

- Dagens ændring i ledelsesstrukturen har været under overvejelse i noget tid, og vi har søgt et passende tidspunkt. Oprindeligt var det intentionen at gennemføre rokaden i forbindelse med den ordinære generalforsamling i 2008, men med den nuværende sportslige situation in mente, ser vi behov for at skabe klarhed omkring selskabet af hensyn til klub, aktionærer og samarbejdspartnere, fortæller bestyrelsesformand Per Bjerregaard om dagens offentliggørelse.

 

- Der er brug for ro omkring selskabet, og det vigtige er, at finde en ny administrerende direktør. I den forbindelse er det unægtelig en fordel, at vi nu kan annoncere og få finde den bedst mulige kandidat, som skal føre selskabet videre de næste mange år, forklarer den nye formand.

 

- Praktisk betyder dette, at Ole Palmå træder ind som konstitueret administrerende direktør, hvor han vil varetage det daglige ansvar, ikke mindst personalemæssigt. Jeg vil koncentrere mig om de opgaver en bestyrelsesformand har, og primært fokusere min indsats på det sportslige område, erklærer Per Bjerregaard.

 

Ole Palmå kom til Brøndby IF i 2004 som kommerciel direktør.

 

- Det er naturligt for mig at overtage den daglige ledelse i den kommende periode, hvor Per Bjerregaard vil øge sit fokus på den sportslige del, siger han i forbindelse med ledelsesrokaden.

 

Han vurderer, at selskabet grundlæggende inde i en positiv udvikling.

 

- Det glemmer man lidt, når kerneforretningen i en periode ikke møder de store ambitioner, og det er ganske naturligt i et selskab som vores, forklarer den konstituerede administrerende direktør.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )