Brøndby kaster 17 mio. kr. efter forbedringer ved stadion

Fodboldklubben Brøndby IF investerer cirka 17 mio. kr. i forbedringer af faciliteterne omkring klubbens stadion.

Brøndby Stadion. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Forbedringerne er en del af den igangværende Strategi 6.4 og omfatter blandt andet en asfalteret parkeringsplads nord for stadion, en optimering af cykelparkeringen og en udbygning af Vilfort-loungen, der blandt andet får et nyt tv-studie.

Derudover opføres der også en ny materielhal, fortæller Brøndby IF i en meddelelse.

Projekterne finansieres med penge fra den nyligt gennemførte emission, der sendte et bruttoprovenu på 100 mio. kr. i Brøndbys retning.

- Jævnfør vores prospekt har direktionen og bestyrelsen besluttet at anvende størstedelen af provenuet fra emissionen til at forbedre udvalgte faciliteter på og omkring Brøndby Stadion. Vi glæder os over, at vi så hurtigt efter emissionen kan påbegynde arbejdet, så vi kan skabe endnu bedre rammer for vores fans, sponsorer og samarbejdspartnere her på Brøndby Stadion, siger Jesper Jørgensen, der er administrerende direktør i Brøndby IF, i en meddelelse.

- Vi har et par mindre projekter på tegnebrættet, men det bliver dog først et stykke ind i det nye år, at vi tager stilling til, hvilke yderligere investeringer, vi som klub ønsker at foretage, fortsætter direktøren.