Brøndby IF drøfter fortsat kapitaludvidelse

Efter skriverier i medierne om, at Brøndby IF er tæt på en kapitaludvidelse, bekræfter fodboldklubben, at det har igangværende drøftelser at hente ny kapital på aktiemarkedet.

Aktien i Brøndby IF falder onsdag 10,8 pct., efter at Børsen skrev, at selskabet risikerer at mangle 41,3 mio. kr. i sponsorkroner grundet Jesper Nielsens, også kendt som Kasi-Jesper, udestående med skat. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter skriverier i medierne om, at Brøndby IF er tæt på en kapitaludvidelse, bekræfter fodboldklubben, at det har igangværende drøftelser at hente ny kapital på aktiemarkedet. Drøftelserne følger en meddelelse fra selskabet den 16. maj 2012, hvor selskabet fortalte, at der kunne bliver behov for en styrkelse af likviditeten i løbet af 3-4 måneder.

- I forlængelse heraf har bestyrelse og direktion arbejdet med forskellige planer, herunder en kapitaludvidelse inden for den bemyndigelse som generalforsamlingen afgav i april måned. I den forbindelse har der været møder med forskelllige parter, hvor en rettet kapitaludvidelse inden for rammerne af bemyndigelsen har været drøftet, skriver Brøndby i en fondsbørsmeddelelse.

Selskabet tilføjer dog, at drøftelserne ikke er afsluttet, og at der dermed endnu ikke er nogen afklaring af, om bemyndigelsen til en kapitaludvidelse vil blive udnyttet i den nærmeste fremtid.

Aktien i Brøndby IF falder onsdag 10,8 pct., efter at Børsen skrev, at selskabet risikerer at mangle 41,3 mio. kr. i sponsorkroner grundet Jesper Nielsens, også kendt som Kasi-Jesper, udestående med skat. Det kunne ifølge avisen tvinge selskabet til en emission, der ifølge Børsens oplysninger kan være i størrelsesordenen 15 mio. kr.