Brøndby går i dialog med Frank Buch-Andersen

Brøndby IF vil tage kontakt til klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen og en række øvrige investorer for at høre nærmere om de planer, som de gav udtryk for i medierne i sidste uge.

Brøndby IF vil tage kontakt til klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen og en række øvrige investorer for at høre nærmere om de planer, som de gav udtryk for i medierne i sidste uge. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brøndby IF vil tage kontakt til klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen og en række øvrige investorer for at høre nærmere om de planer, som de gav udtryk for i medierne i sidste uge. Sporten.dk skrev i sidste uge, at Frank Buch-Andersen og en mindre flok investorer er parate til at garantere en aktieemission på 150 mio. kr. i Brøndby, hvis klubben ændrer aktiestruktur.

- På baggrund af de skriverier der har været i pressen i de seneste dage omkring en kapitaludvidelse, hvor Frank Buch-Andersen og en række øvrige investorer ønsker at garantere for en kapitaludvidelse i Brøndby IF, vil bestyrelsen nu indlede en dialog med Frank Buch-Andersen og de øvrige investorer for at høre, hvilke planer de har, skriver Brøndby IF i en selskabsmeddelelse.