Brøndby-direktør til møde med frustrerede sponsorer

Umiddelbart efter slutfløjtet på Brøndby Stadion i går, hvor hjemmeholdet vandt 6-1 over HB Køge, smuttede den nyudnævnte direktør Frank Buch Andersen til møde med 12 af klubben største sponsorer, der er samlet i netværket Snips.

Her sad de skuffede sponsorer klar med en stribe spørgsmål til direktøren i deres søgen efter forklaringer på den seneste tids ledelsesballade i klubben, ligesom den sportslige og økonomiske udvikling de seneste 2-3 år har gjort sponsorerne bekymrede.

”Det er ingen hemmelighed, at der er flere ting, der er gået skævt i Brøndby, så det giver selvsagt frustrationer. Og sådan skal det være i Brøndby, der stiller man store krav. Men jeg syntes, at det var et godt møde med Frank Buch Andersen,” siger den nuværende sponsor og tidligere bestyrelsesmedlem i klubben, Ole Paustian, der forlod bestyrelsen sammen med den daværende formand Torben Røsler for nogle år siden. Blandt emnerne der blev diskuteret på mødet var den sportslige ledelse i Brøndby, hvor sponsorerne er utilfredse med en række ting. Generelt savner sponsorerne informationer fra ledelse og bestyrelse i Brøndby. Læs hele historien i Berlingske Tidende eller i BT.