Brøndby-direktør går af

Per Bjerregaard går af som direktør i Brøndby IF, og tager i stedet for posten som formand (opdateret 15.35)

Ole Palmå overtager midlertidigt direktørstolen i Brøndby IF efter Per Bjerregaard, indtil en ny direktør er fundet.

Per Bjerregaard bliver ny ny bestyrelsesformand.

- Dagens ændring i ledelsesstrukturen har været under overvejelse i noget tid, og vi har søgt et passende tidspunkt. Oprindeligt var det intentionen, at gennemføre rokaden i forbindelse med den ordinære generalforsamling i 2008, men med den nuværende sportslige situation in mente, ser vi behov for at skabe klarhed omkring selskabet af hensyn til klub, aktionærer og samarbejdspartnere, fortæller bestyrelsesformand Per Bjerregaard om dagens offentliggørelse.

- Der er brug for ro omkring selskabet, og det vigtige er, at finde en ny administrerende direktør. I den forbindelse er det unægtelig en fordel, at vi nu kan annoncere og få finde den bedst mulige kandidat, som skal føre selskabet videre de næste mange år, forklarer formanden.

- Praktisk betyder dette, at Ole Palmå træder ind som konstitueret administrerende direktør, hvor han vil varetage det daglige ansvar, ikke mindst personalemæssigt. Jeg vil koncentrere mig om de opgaver en bestyrelsesformand har, og primært fokusere min indsats på det sportslige område, erklærer Per Bjerregaard.

RB-Børsen.