Brøndby-direktør forlader skuden

Brøndby IFs adm. direktør Jan Lockhart forlader vestegnsklubben efter godt et år på posten.

Afgående direktør Jan Lockhart og Brøndby IFs bestyrelsesformand Per Bjerregaard. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fodboldklubben Brøndby IFs adm. direktør Jan Lockhart fratræder sin stilling med omgående virkning, fortæller klubben i en selskabsmeddelelse.

"Vi er efter samråd med Jan (Lockhart, red.) nået frem til den konklusion, at Jan og Brøndby IF ikke har været det rigtige ægteskab, og at vores veje - efter gensidig overenskomst - derfor nu skilles," siger formand Per Bjerregaard til klubbens hjemmeside.


"Både Jan og bestyrelsen har ydet en stor arbejdsindsats for at få tingene til at gå op i en højere enhed, men vi har måttet konstatere, at det i sidste ende ikke fungerede optimalt for nogen af parterne."

Jan Lockhart kom til Brøndby i marts 2011 fra rejsekoncernen Kouni og nåede dermed blot lidt over et år på posten. Tommy Sommer Håkonsson overtager som konstitueret administrerende direktør. Han kommer fra en post som direktør i datterselskabet Brøndby Food & Mind.

Fodboldklubben fra den københavnske vestegn har i det seneste år kæmpet med en skrantende økonomi. Således har der adskillige gange været skriverier i pressen om manglende lønudbetalinger og truende konkurs. I marts måtte klubben nedjustere forventningerne til dette års regnskab, der nu forventes at slutte med et underskud.Brøndby sluttede Superligaen på en skuffende 9. plads hele 34 point efter guldvinderne fra FC Nordsjælland.