Brøndby-aktien styrter ned efter feriepenge-kendelse

Brøndby IF skal efterbetale 4 mio. kr. i feriepengesag. Aktien falder markant efter nyheden om nederlaget i Fodboldens Voldgift.

Brøndbyaktien falder tungt efter afgørelsen i feriepengesagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Beck
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Investorerne reagerer prompte, efter at Brøndby netop har fået en kendelse i mod sig i den såkaldte feriepenge-sag.

Afgørelsen i Fodboldens Voldgift betyder, at Brøndby skal efterbetale 4 mio. kroner i den såkaldte feriepengesag, og det slår ud på børsen med et fald på 13 pct.

De tre spillere spillere Peter Madsen, Martin Ericsson og Thomas Rasmussen, der har ført sagen gennem spillerforeningen vinder dermed det første slag i sagen, der kan få store økonomiske konsekvenser for ikke bare Brøndby, men dansk fodbold som helhed. Afgørelsen kan nemlig overføres en lang række andre klubber.

Brøndby IF skriver i en meddelelse, at den tager kendelsen til efterretning.

"Brøndby IF tager kendelsen til efterretning, og vil nu bruge de kommende dagetil at nærlæse kendelsen og dens præmisser for at vurdere, hvad kendelsen betyder for sagerne om de øvrige 56 tidligere og nuværende spillere som har anlagt sag mod Brøndby IF," står der i meddelelsen.

Der har tidligere været et beløb fremme om, at spillerne skulle have 23,5 mio. kroner til gode. Og tilsvarende tocifrede millionbeløb har været nævnt for andre danske fodboldklubber.