Brøndby afviser at have modtaget købstilbud

Brøndby IF's bestyrelsesformand Per Bjerregaard afviser mandag eftermiddag, at selskabet eller A-aktionærerne skulle have modtaget et købstilbud på selskabets aktier.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Allerede i nat skrev Business.dk, at en mindre gruppe danske velhavere, med storsponsoren Jesper Nielsen i spidsen, havde afleveret et købstilbud på Brøndby I.F, men at Business.dk. også havde erfaret, at buddet foreløbig var faldet til jorden.

Nu 12 timer senere oplyser Brøndby I.F. at rygterne om et opkøbstilbud er forkerte, idet hverken selskabet eller selskabets A-aktionærer har modtaget tilbud på en hel eller delvis overtagelse af selskabets aktiekapital.

"Selskabet og selskabets A-aktionærer er heller ikke gjort bekendt med at der skulle foreligge sådanne overvejelser," skriver Per Bjerregaard i en meddelelse til fondsbørsen og fortsætter:

"I forbindelse med de nævnte forlydender har det endvidere været nævnt, at selskabets hovedsponsor KasiGroups bestyrelsesformand, Jesper Nielsen, skulle være deltager i et sådant tilbud. Det kan oplyses, at Jesper Nielsen allerede har taget afstand fra rygterne og udtalt, at han ikke har afgivet købstilbud på Brøndby aktier".

Afvisningen kommer på en turbulent dag for det børsnoterede fodboldselskab fra Vestegnen, hvor den adm. direktør Hermann Haraldsson i dag er blevet fyret.