Britisk teleselskab klemt mellem rivalerne

Talk is cheap. Sådan lyder et engelsk ordsprog. Og netop nu er teleselskabet TalkTalks aktie i hvert fald relativ billig.

Læs mere
Fold sammen

TalkTalk er onsdag ved middagstid således faldet med 8,63 pct. til 356,80 pund. Det britiske teleselskab ligger dermed i bunden af det brede fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks.

TalkTalk, der udbyder telefon-, internet- og tv-tjenester, meldte ellers onsdag morgen om en indtægtsstigning på 3,5 pct. for kvartalet og siger, at selskabet er godt på vej mod at opfylde målet om en indtægtsstigning på 5 pct. i år. Men teleskabet missede kvartalsmålet, og allerede en time efter åbningen af børsen i London var aktien nede med 6,8 pct.

Det skriver Business Insider.

Investorerne er tilsyneladende især blevet skræmt af selskabets udmelding om bredbåndsmarkedet, som TalkTalk siger er svagere end i de foregående kvartaler trods større salgsfremstød i sektoren. Rivalerne Sky og BT er låst i en kamp om nye kunder. Og det er dårligt nyt for andre selskaber i sektoren og skaber bekymring om, at TalkTalk også bliver klemt fremover.