Britisk investeringsselskab topper overlegent europæisk indeks

Det er en rigtig god dag for investorerne i det britiske investeringsselskab Man Group. Aktien ligger helt i toppen af det brede europæiske aktieindeks Stoxx 600 med et plus på 16,3 pct.

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: GIUSEPPE CACACE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På den næste plads ligger den italienske bank Banca Populare di Milano med et plus på 4,9 pct., på forlydender om at aktionærerne vil bakke op om en fusion af banken med Banco Populare og dermed danne den tredjestørste bank i Italien.

Man topper med et opkøb af en anden britisk investeringsfond, Aalto, samt et regnskab for tredje kvartal, der blandt andet viste, at kapital under forvaltning er steget til 80,7 mia. dollar mod 76,4 mia. dollar ved udgangen af juni, skriver Bloomberg News.

Man Group har også meddelt, at man vil købe aktier tilbage for 100 mio. dollar over de næste år, og samtidig vil man fortsætte med at udforske flere opkøbsmuligheder.

Det nye investeringsselskab Aalto kommer til at blive en central del af virksomhedens Man Global Private Markets, der giver investorerne adgang til langsigtede investeringer. Det ventes, at opkøbet vil være afsluttet i januar.

»Man Group har igen signaleret viljen til at implementere overskydende kapital ved at købe Aalto«, skriver analytikere fra Goldman Sachs i et notat ifølge Bloomberg.