Britisk bookmaker vinder på børsen efter regnskab

En stærkere onlineforretning var med til at sende omsætningen op hos den britiske bookmaker William Hill i første halvår af 2017.

Foto: Brian Bergmann.
Læs mere
Fold sammen

En stærkere onlineforretning var med til at sende omsætningen op hos den britiske bookmaker William Hill i første halvår af 2017.

I årets første seks måneder steg omsætningen 3 pct. til 837 mio. pund for selskabet, mens omsætningen i bookmakerens onlinedel voksede med 5 pct., viser halvårsregnskabet onsdag.

Tidligere har selskabet kæmpet med en langsom udvikling af onlineforretningen, der betød, at den britiske bookmaker havde svært ved at følge med sine konkurrenter, skriver Bloomberg News.

På bundlinjen leverede William Hill omvendt et mindre fald på 1 pct. i det ordinære driftsresultat til 129,5 mio. pund. På trods af det lille fald landede driftsresultatet i den høje ende af forventningerne om et ordinært driftsresultat i niveauet 121-130 mio. pund, skriver nyhedsbureauet.

Faldet skyldes blandt andet fraværet af store fodboldbegivenheder i perioden, der sidste år bød på Europamesterskabet i fodbold.

Regnskabet bliver belønnet af selskabets investorer, der sendte aktien 6,9 pct. op til 270 pence sent onsdag eftermiddag.

Stigningen er selskabets største i år, og den betyder desuden, at bettingfirmaet indtager førstepladsen som den mest stigende aktie i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks onsdag eftermiddag.