Bookmaker: Nordea-boss favorit til næste direktør-exit i C20

Casper von Koskull, der er topchef hos storbanken Nordea, topper bookmakeren Betsafes liste over favoritter til det næste direktør-exit blandt selskaberne i det danske C20-indeks.

Hvis man rammer plet med Casper von Koskull som næste direktørafgang i C20, betaler Betsafe pengene 3 gange igen. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDERS WIKLUND
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Betsafe har i nogen tid haft odds på mulige afgange på de øverste positioner i de største danske selskaber, og på den oprindelige liste var den nu forhenværende A.P. Møller-Mærsk-topchef, Nils Smedegaard Andersen, den næststørste favorit med en tilbagebetaling på 7,50 gange pengene igen.

Ham har konglomeratet nu stoppet samarbejdet med, og derfor har Betsafe opdateret sin liste, hvor Casper von Koskull nu er største favorit til at forlade jobbet. Det er blandt andet sagen om skattely i Panama, der er med til at give Nordea-chefen den tvivlsomme ære.

»Da vi første gang satte odds på direktørudskiftningerne i C20 var Koskull blandt de sikreste kort på listen. Han stod i odds 29. I dag er det en anden sag. Nordea har nærmest været i konstant modvind, og den slags slider som bekendt på en topchef,« siger Betsafes pressechef, Thomas Holm, til Ritzau Finans.

Hvis man rammer plet med Casper von Koskull som næste direktørafgang i C20, betaler Betsafe pengene 3 gange igen.

Casper von Koskull har i toppen af favoritlisten selskab af Niels Jacobsen fra William Demant Holding og Anders Runevad fra vindmølleproducenten Vestas. I de to tilfælde er det dog ikke ligefrem fyringstrusler, der ligger bag de lave odds på henholdsvis 3,50 gange pengene igen og 3,80 gange pengene igen.

I stedet er det Jacobsens forventelige selvpension og rygterne om Runevads skifte til Ericsson-koncernen, der presser deres odds i bund, oplyser Betsafe.