B&O-formand: Helt udramatisk udskiftning

Formanden i Bang & Olufsen, Jørgen Worning, afviser dramatik i forbindelse med udskiftningen ii bestyrelsen og understreger, at virksomheden på bestyrelsessiden nu har det helt rigtige team til at føre luksusvareproducenten ind i fremtiden.

Foto: Scanpix
Lars Brorsen og Thorleif Krarup forlader B&O-bestyrelsen ved næste generalforsamling i midten at september, men ifølge formand Jørgen Worning sker det helt uden dramatik.

Den tidligere bryggerichef beskriver således udviklingen som en helt naturlig udskiftning, og han påpeger, at man har hentet to nye medlemmer i form af Ole Andersen og Tue Mantoni.

”En bestyrelse er et team, og det handler ikke om enkeltpersoner. Men det er helt naturligt og udramatisk, at der sker en udskiftning, og vi glæder os blot over, at vi nu får to nye, stærke bestyrelsesmedlemmer, der kan bidrage til selskabets udvikling fremadrettet,” siger Jørgen Worning der ud over B&O også er formand i blandt andet cementproducenten FLSmidth og biotekselskab Alk Abello.

Han fremhæver, at Ole Andersen takket været sin fortid i kapitalfonden EQT har en stærk finansiel baggrund mens Tue Mantoni har stor erfaring i at sælge og markedsføre luksusvarer.

”De nye medlemmer kommer med en viden og en ballast og tilsammen kommer de med en værktøjskasse, som passer rigtig godt i forhold til det team, vi ønsker her i B&O,” siger formanden for det Struer-baserede danske designklenodie.