Bjerregaard: Vi arbejder på sagen

Per Bjerregaard fortæller til Business.dk, at bestyrelsen arbejder på en ny ejer-struktur for klubben. Han ønsker ikke at svare på, om en del af løsningen er en kapitaludvidelse. Opdateret 11.18

Brøndby-formand Per Bjerregaard kan ikke uddybe, hvad det præcist er for tanker han og den øvrige bestyrelse går med, når de i dagens fondsbørsmeddelelse skriver:

”…at man overvejer den fremtidige ejerstruktur og ikke vil beholde sin A-aktiebeholdning på nu 55.000 aktier.”

Sagen er, at amatørafdelingen i Brøndby I.F.har købt den tidligere formand Torben Røslers A-aktier og i den forbindelse skriver Per Bjerregaard og co. at det ikke langsigtet er planen, at klubben skal sidde på så stor en portion A-aktier.

Hvordan vil I ændre magtstrukturen i Brøndby?

”Jeg kan sige så meget, at vi er kommet videre i vores arbejde vedrørende en ny struktur. Da vi fik henvendelsen fra Aldo Petersens investor-gruppe, der meddelte vi, at vi allerede var i gang med det arbejde. Selvom der har været andet at se til, bl.a. lidt rigelig medieopmærksomhed og lidt sportslige udfordringer, så skrider det arbejde fremad,” siger Per Bjerregaard til Business.dk.

Men hvad er det præcist for tanker I går med?

”Det kan jeg desværre ikke uddybe udover at sige, at vi arbejder på sagen”.

Men det som alle venter spændt på, det er jo i hvor høj grad Brøndbyernes I.F. Fodboldfond er villig til at lade andre aktionærer få indflydelse. Eller om det bare er nogle småjusteringer, men hvor fonden vil have stemmeflertallet i de store spørgsmål?

”Det er relevante spørgsmål at få afklaret, men jeg kan ikke svare på det på nuværende tidspunkt”.

Hvornår forventer du at kunne præsentere en ny struktur?

”Jeg har en klar idé om det, men jeg tør ikke sige det. Fordi det vil skabe et unødvendigt pres”.

Er en del af løsningen at I forbindelse med en ny struktur vil hente ny kapital ind i klubben? Eller føler du, at I rent finansielt er ordentligt klædt på til fremtidens udfordringer?

”Jeg kan desværre ikke svare på det”.

Skal man tolke dine svar som om, at der er uenighed i bestyrelsen om graden af ændringer i ejerstrukturen, siden I ikke kan sige noget som helst konkret?

”Nej, der er slet ikke noget dramatik i det her. Det er en proces og vi arbejder fint sammen om det i bestyrelsen – og det går fremad som de skal;” siger Per Bjerregaard til Business.dk