Bjerregaard: Jeg har det ad helvede til

Brøndbys bestyrelsesformand har det med egne ord "ad helvedes til" i forbindelse med fyringen af klubbens direktør i mandags, men giver aldrig op.

"Jeg har det ad helvede til. Hvem ville ikke have det, når man ser sig selv hængt ud på avisernes forsider?", siger bestyrelsesformanden efter mandagens fyring af Brøndbys direktør. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger, Scanpix
Brøndbys bestyrelsesformand, Per Bjerregaard, tager gerne de tæsk, der er fulgt i kølvandet på fyringen af klubbens administrerende direktør, Herman Haraldsson, i mandags.

"Da jeg for 37 år siden sagde ja til at stå i spidsen for Brøndby, var jeg ikke klar over, hvad jeg gik ind til. Det ved jeg nu - 90 procent klap på skulderen og ros i de forrygende opgangstider, så jeg kan godt klare at blive svinet til. Ingen går gennem livet uden øretæver. Heller ikke jeg," siger Per Bjerregaard til Ekstra Bladet, hvor han dog også indrømmer:

"Jeg har det ad helvede til. Hvem ville ikke have det, når man ser sig selv hængt ud på avisernes forsider?"

Tirsdag var han til møde med klubbens storsponsor Jesper Nielsen fra Kasi Group, der ville have en forklaring på fyringen af Haraldsson. Det fik Jesper Nielsen, og nu går livet videre, mener Per Bjerregaard.

"Jeg er en fighter og giver aldrig op. Hvis jeg havde gjort det i trængselstider, var Brøndby aldrig gået fra et være serieklub til storklub og lokomotiv i dansk fodbold," forklarer han.

Ritzau