Bioporto: Selskabet står foran spændende udvikling - formand

 

Biotekselskabet Bioporto har fået ny bestyrelse, og ny formand er tidligere direktør i Coloplast Carsten Lønfeldt. Og han ser et spændende potentiale i den lille virksomhed.

 

- Selskabet er midt i en interessant udvikling med en række spændende produkter, og jeg ser gode muligheder i selskabet. Der er nemlig stor interesse for netop den slags produkter, som vi laver, siger han til RB-Børsen.

 

Den nye bestyrelse har endnu ikke lagt sig helt fast på strategien, men medlemmerne skal ikke bare læne sig tilbage og lade selskabet passe sig selv.

 

- Grundet selskabets størrelse skal bestyrelsen være rimelig aktiv. Men der er naturligvis en daglig ledelse, og den skal vi ikke ind og blande os i. Vi skal først have organiseret arbejdet i bestyrelsen, og forvalte den rejste kapital bedst muligt. Og eventuelt ud og finde mere hvis det i fremtiden bliver nødvendigt, siger han.

 

Der vil naturligvis også blive trukket på Carsten Lønfeldts egen erfaringer fra tiden i Coloplast.

 

- Selskaberne er jo forskellige, men har alligevel en del tilfælles. Og så havde jeg ansvaret i Coloplast for investor relations, hvilket jeg kan trække på i denne position. Og også mine erfaringer med økonomistyring kan komme mig og Bioporto til gavn, siger han.

 

Der er for tiden ingen planer om opkøb fra Bioportos side.

 

- Der er ikke noget konkret på bordet, men man kan jo aldrig vide, hvad der sker i fremtiden. Først og fremmest skal vi dog arbejde på den store portefølje af ideer, der findes i selskabet, siger Carsten Lønfeldt.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )