Besked-app overhaler børsintroduktion indenom

Den kommende børsnotering af den asiatiske besked-app Line er allerede overhalet inden om inden børsdebuten.

I formarkedet i Tokyo er investorerne villige til at købe Line-aktier for helt op til 3800 yen onsdag morgen. Det er 15 pct. over introduktionsprisen ifølge finanshuset Cantor Fitzgerald & Co., der tilbyder at sælge aktier til over 4000 yen. (Foto: Youriko Nakao, Reuters) Fold sammen
Læs mere
Foto: YURIKO K NAKAO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I formarkedet i Tokyo er investorerne villige til at købe Line-aktier for helt op til 3800 yen onsdag morgen. Det er 15 pct. over introduktionsprisen ifølge finanshuset Cantor Fitzgerald & Co., der tilbyder at sælge aktier til over 4000 yen.

»Vi har set adskillige købere umiddelbart over introduktionsprisen. Investorerne har ventet på denne introduktion og har lagt bud ind for at forsøge at få aktier. Vi har hørt, at de fleste kun fik ringe eller ingen tildeling,« siger aktiechef Howard Keum fra Cantor Fitzgerald i Hongkong.

Hos finanshuset Churchill Capital i Singapore har der været bud på 3900 yen mod udbud på 4200 yen.

Linje aktier bliver introduceret på Wall Street børsen i dag og noteres sideløbende i tokyo fra i morgen.

Line har mere end 200 millioner aktive brugere i særligt Japan og andre asiatiske lande. Den japanske app er stort set er ukendt i den vestlige verden, men er nummer et for app-kommunikation i Fjernøsten med en blanding af SMS, Skype og "levende mojo-stickers".

App'en blev opfundet som alternativ til gængs telekommunikation efter det japanske jordskælv i 2011, hvor mange mobiltelefonlinjer kollapsede.